Az "élő tanya"
A lovakon, kis csikókon kívül szabadon élnek együtt a kutyák, macskák nagy barátságban.

Kapirgál a kotlós a kiscsibéivel, úszkálnak a kacsák kiskacsáival a vízben. Meglehet lesni az őzeket, nyulakat amint átszaladnak a legelőn, a fácánt, amikor nyugovóra tér egy fa tetejére.
Egész évben fogadunk vendégeket. Télen a fehér hó lepte táj, a csillogó zúzmara, a csilingelő lovas szánok nyújtanak maradandó élményt a vendégeink számára, Az időjárás és az állatok irányítják" szorgos napjainkat, programjainkat.

A vendégeink segíthetnek az állatok etetésénél, megnézhetik az aratást, lehet szénát gyűjteni, vagy éppen teheneket fejni és megkóstolni a meleg habos tejet.
Szállás: (22) fő részére tudunk kényelmes fekvő helyet biztosítani vályogból, fából, kőből épült tornácos vendég házban. Tusoló és wc minden szobában van. A konyhát a vendégek közösen használhatják.
Az udvaron sátor felállítására is van lehetőség, de lehet aludni a szénatárolóban is. Disznótoros, névnap, esküvő, kerti partik megrendezése, lebonyolítása sem akadály.
Kocsikázás lovaglás, télen szánkózás, szabad tűzön sütés-főzés.

Étkezés: Lehetséges szabad tűzön sütni-főzni akár az udvaron szaladgáló csirkéből is. A kemencében pedig ropogós malac sültet finom túrós bélest, pizzát, halat, töltött káposztát, ami szem-szájnak ingere, a vendégek igénye szerint lehet sütni.